Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zadělávané kedlubny

fotka Zadělávané kedlubny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Zadělávané kedlubny:

1 kg neočištěných kedluben  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce cukru  |  sůl  | 5 cl mléka  | 1 žloutek  | 25 g tuku  |  mletý pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Zadělávané kedlubny:

Kedlubny oloupeme, vypereme, nakrájíme na čtvrtky a na tenké plátky. Nakrájené kedlubny zalijeme vlažnou vodou, osolíme a dusíme. Poloměkké kedlubny zahustíme světlou řídkou jíškou, kterou si připravíme z dávky tuku a mouky, dobře rozmícháme a dusíme do měkka. Nakonec zjemníme mlékem, přidáme cukr, dosolíme a necháme krátce povařit. Před podáváním zamícháme drobné sekanou zelenou petržel, Připravujeme-li rané kedlubny, rozkrájíme drobně i střední lupínky bez stopek a přidáváme je do kedluben při zahušťování. Chceme-li přidat do kedluben žloutek, rozšleháme jej do mléka, ale již nevaříme. Kedlubny nesmějí být ani příliš vařené ani tuhé, nebo příliš zahuštěné. Je třeba dodržet dávky doporučené receptem.


Fotky receptu Zadělávané kedlubny:

Zadělávané kedlubny
Zadělávané kedlubny
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Zadělávané kedlubny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !