Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.09. 2025
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák s rajčaty

fotka Zapečený květák s rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečený květák s rajčaty :

200 ml mléka  | 1 špetka soli  | 750 g květáku  | 30 g másla  |  pepř  |  pažitka  | 500 g rajčat  | 100 g sýra  | 4 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Zapečený květák s rajčaty :

Květák očistíme, rozebereme na růžičky a v mírně osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Uvařený květák scedíme a společně se spařenými, oloupanými a nakrájenými rajčaty vložíme osolené a opepřené do máslem vymazané zapékací mísy.

Zalijeme mlékem rozmíchaným s vejci. Posypeme strouhankou smíchanou s nastrouhanými sýry a nasekanou petrželkou, poklademe kousky másla a asi 30 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě. Zapečený květák s rajčaty podáváme s vařenými bramborami nebo čerstvým celozrnným pečivem.


Fotky receptu Zapečený květák s rajčaty :

Zapečený květák s rajčaty
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Zapečený květák s rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !