Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák se sýrovou omáčkou

fotka Zapečený květák se sýrovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečený květák se sýrovou omáčkou:

1 květák  | 1 lžíce sůl  | 2 lžíce máslo  | 2 lžíce mouka pšeničná hladká  | 250 ml mléko polotučné  | trochu zeleninový vývar z květáku  | 100 g eidam  | trochu muškátový květ

Postup přípravy receptu Zapečený květák se sýrovou omáčkou:

Květák rozdělíme na menší růžice, uvaříme v osolené vodě do poloměkka a scedíme. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku. Zředíme ji mlékem a trochou vývaru z květáku. Do povařené, středně husté omáčky vmícháme 50 g strouhaného sýra, přisolíme a okořeníme muškátovým květem. Květák rozložíme na dno tukem vymazané formy, zalijeme připravenou omáčkou a posypeme 50 g strouhaného sýra.
Zapékáme asi 20 až 30 minut. Tímto způsobem lze v remosce připravit i pórek, celer a žampiony.


Fotky receptu Zapečený květák se sýrovou omáčkou:

Zapečený květák se sýrovou omáčkou
Zapečený květák se sýrovou omáčkou
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Zapečený květák se sýrovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !