Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bílkové oříškové tyčinky

fotka Bílkové oříškové tyčinky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bílkové oříškové tyčinky:

5 bílků  | 300 g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 250 g najemno umletých lískových oříšků  |  papír na pečení nebo tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Bílkové oříškové tyčinky:

Z bílků ušlehejte za postupného přidávání cukru a vanilkového cukru pevný sníh. Stranou si dejte šest lžic ušlehaného sněhu, který využijete ke zdobení. Do zbylé větší části sněhu opatrně vmíchejte mleté lískové oříšky. Navlhčenýma rukama tvarujte malé tyčinky, které klaďte na plech vyložený pečícím papírem. Zdobicí kornout naplňte malým množstvím sněhu a každou tyčinku přizdobte malým proužkem a jedním celým oříškem. Pečte v předehřáté troubě asi dvacet minut na stopadesát stupňů Celsia. Po polovině doby pečení můžete plech přikrýt pečicím papírem, aby sníh nezhnědl. Upečete asi čtyřicet kousků.


Fotky receptu Bílkové oříškové tyčinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílkové oříškové tyčinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !