Postup přípravy receptu Bílý chřest s opékanými noky:
Chřest oloupeme a odkrojíme 1 cm konečků. Vaříme 12 až 15 minut ve vývaru z MAGGI Zlatého zeleninového bujónu, který mírně osladíme. Očištěnou a omytou lahůdkovou cibuli nakrájíme šikmo na tenká kolečka. Ze snítek omytého a osušeného tymiánu otrháme lístky. Noky za stálého míchání opečeme dozlatova na rozehřátém oleji s česnekem a tymiánem. Omytá rajčata rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky. Spolu s cibulí přidáme k nokům a prohřejeme. Osolíme a opepříme. Scezený chřest a noky upravíme na ohřátou mísu. Podle libosti můžeme posypat strouhaným sýrem nebo polít holandskou omáčkou.
Fotky receptu Bílý chřest s opékanými noky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!