Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílý chřest s opékanými noky

fotka Bílý chřest s opékanými noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bílý chřest s opékanými noky:

1 kg chřestu  |  sůl a pepř podle chuti  | 1/2 lžičky cukru  | 1 svazek lahůdkové cibulky  | 2 stroužky česneku  | 5 snítek tymiánu  | 500 g italských noků  |  olej  | 1 ks Maggi Zlatý zeleninový bujon  | 2 ks rajčat

Postup přípravy receptu Bílý chřest s opékanými noky:

Chřest oloupeme a odkrojíme 1 cm konečků. Vaříme 12 až 15 minut ve vývaru z MAGGI Zlatého zeleninového bujónu, který mírně osladíme. Očištěnou a omytou lahůdkovou cibuli nakrájíme šikmo na tenká kolečka. Ze snítek omytého a osušeného tymiánu otrháme lístky. Noky za stálého míchání opečeme dozlatova na rozehřátém oleji s česnekem a tymiánem. Omytá rajčata rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky. Spolu s cibulí přidáme k nokům a prohřejeme. Osolíme a opepříme. Scezený chřest a noky upravíme na ohřátou mísu. Podle libosti můžeme posypat strouhaným sýrem nebo polít holandskou omáčkou.


Fotky receptu Bílý chřest s opékanými noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílý chřest s opékanými noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !