Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Blesková vepřová panenka s badyánem:
1 lžíce sezamového oleje
| 1 lžíce na tenulinké proužky nakrájeného, čerstvého zázvoru
| 1 hrnek čínského vína na vaření, nebo sherry
| 1/4 hrnku sojové omáčky
| 1/4 hrnku hoisin omáčky
| 2 lžíce cukru
| 2 badyány
| 2 vepřové panenky
Postup přípravy receptu Blesková vepřová panenka s badyánem:
Rozehřát olej na pánvi (která má poklici) na středním ohni, přidat zázvor a osmažit po 1 min. Přidat víno, hoisin omáčku, cukr a badyán a přivést do pomalého varu. Přidat vepřové, přikrýt a vařit po 5-7 min. na každé straně, až je maso měkké. Vyjmout maso a udržovat teplé. Nechat omáčku trochu vyvařit a polít s ní na plátky (3 cm proti vláknu) nakrájené maso.
Fotky receptu Blesková vepřová panenka s badyánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!