Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové měšce s parmesánským sýrem

fotka Bleskové měšce s parmesánským sýrem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bleskové měšce s parmesánským sýrem:

6 tenkých velkých plátků vepřového nasa, trochu naklepaných s odkrojeným tukem, může však být i telecí maso  | dle chuti: nastrouhaný permesánský sýr  | 6 plátků parmské šunky, nebo podobné suché uzené  | dle potřeby: mouka  | 2 lžíce másla  | 2-3 ančovičky  | 1 sklenička suchého bílého vína  | 3-4 lžíce lehké smetany  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bleskové měšce s parmesánským sýrem:


Každý plátek masa posypat nastrouhaným parmesánským sýrem a na něj položit plátek šunky. Přehnout plátky a zajistit je párátkem. Obalit je v mouce. Na rozehřáté pánvi na středním ohni rozpustit máslo a ančovičky. Osmažit plátky masa po obou stranách do zlatova. Postupně přilévat víno a nakonec na všechno nalít smetanu. Povařit po několik minut a potom osolit s opepřit podle chuti. Ihned podávat s těstovinami.



Fotky receptu Bleskové měšce s parmesánským sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskové měšce s parmesánským sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !