Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borský salát

fotka Borský salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Borský salát:

1 cibule  | 1 mrkev  | 10 dkg eidamu  | 15 dkg majonézy  | 1 kedlubna  |  mletý černý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Borský salát:

Větší kedlubnu a mrkev očistíme, poté nastrouháme nahrubo. Přidáme najemno nastrouhaný sýr a nadrobno nakrájenou menší cibuli.
Podle chuti přidáme sůl a pepř. Nakonec do salátu vmícháme majonézu nebo bílý jogurt.
Borský salát podáváme vychlazený s pečivem nebo jako přílohu k hlavnímu chodu.


Fotky receptu Borský salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Borský salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !