Použité suroviny receptu Tagliatelle s krevetami a chřestem:
300 g chřestu zeleného
| 300 g tygřích krevet
| 40 g másla
| koření na ryby
| 300 g holandské omáčky
| 50 g oleje
| 300 g těstovin tagliatelle
| 50 g rukoly
Postup přípravy receptu Tagliatelle s krevetami a chřestem:
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Uvařené tagliatelle scedíme.
Chřest očistíme a nakrájíme na menší špalíčky. Následně je orestujeme na másle a smícháme s těstovinami.
Do základní holandské omáčky vmícháme lístky očištěné a nahrubo pokrájené rukoly. Krevety očistíme, posypejte kořením na ryby a zprudka orestujte na oleji.
Tagliatelle s chřestem upravíme na talíři, ozdobíme krevetami a doplníme holandskou omáčkou s rukolou. Tagliatelle s krevetami a chřestem ihned podáváme.
Fotky receptu Tagliatelle s krevetami a chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!