Vložil: | Marci7 |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramboráčky z patizonu:
2 patizony
| 1 vejce
| podle chuti uzenina, česnek, polohrubá mouka, sůl, pepř, majoránka
Postup přípravy receptu Bramboráčky z patizonu:
Patizony oloupeme, zbavíme jadérek a na jemném struhadle nastrouháme. Směs osolíme, opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vajíčko, na kostky nakrájenou uzeninu a zahustíme polohrubou moukou. Na rozpáleném oleji smažíme malé bramboráčky dozlatova.
Fotky receptu Bramboráčky z patizonu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!