Použité suroviny receptu Bramborák s pivním sýrem:
400 g moravského uzeného
| 800 g pivního sýra
| 300 g oleje
| těstíčko:
| 420 g brambor
| 2 dl mléka
| 100 g hladké mouky
| 4 stroužky česneku
| 1 vejce
| sůl
| pepř
| majoránka
Postup přípravy receptu Bramborák s pivním sýrem:
Oloupané brambory nastrouháme, přimícháme mouku, mléko, vejce, koření a prolisovaný česnek. Pivní sýr a moravské uzené nakrájíme na plátky. Uzené vložíme mezi dva plátky sýra a obalíme v připraveném těstíčku. Vkládáme do horkého oleje a smažíme. Podáváme se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Bramborák s pivním sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!