Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborák s uzeným masem:
800 g brambor
| 200 g vařeného uzeného masa
| 1 dl mléka
| 1 vejce
| hladká mouka
| 6-8 stroužků česneku
| sůl, kmín, pepř, majoránka
| sádlo nebo olej
Postup přípravy receptu Bramborák s uzeným masem:
Jemně nastrouhané oloupané, syrové brambory zbavíme přebytečné vody, přidáme prolisovaný česnek, vejce, mléko, koření na kousky nakrájené uzené maso, osolíme a promícháme. Nakonec vmícháme tolik mouky, aby nám vzniklo řídké těsto. Na rozehřátém tuku opékáme dozlatova středně silné bramboráky.
Fotky receptu Bramborák s uzeným masem:
Fotky vložil: Natural,sámo