Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborák zapečený ve vajíčku

fotka Bramborák zapečený ve vajíčku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborák zapečený ve vajíčku:

1 větší brambor  | 1/2 vajíčka  | 1 lžička hladké mouky  | 1 lžička mléka  | 2 celá vejce  |  sůl, pepř, česnek, majoránka

Postup přípravy receptu Bramborák zapečený ve vajíčku:

Na teflonovou pánev, na rozpálený olej, dáme péci bramborové těsto. Okraj pánve necháme volný asi na 4 cm a když bramborák na jedné straně opečený obracíme, zalijeme jej rozšlehanými vejci. Doprostřed upečeného bramboráku dáme jakýkoliv salám, naložené okapané houby a posypeme strouhaným sýrem. Necháme ještě zapéci a podáváme se zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Bramborák zapečený ve vajíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborák zapečený ve vajíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !