Postup přípravy receptu Bramboráky s ředkvičkovým tvarohem:
Oloupané brambory nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme na kostičky. Brambory, cibuli, vejce, mouku a 1/2lžičky soli důkladně promícháme a necháme chvíli stát. Na pánvi zahřejeme olej a na něm opečeme dozlatova po obou stranách jednu čtvrtinu směsi. Bramborák vyjmeme a udržujeme teplý. Tři další opečeme stejným způsobem. Ředkvičky a okurku očistíme. 2 ředkvičky nakrájíme na plátky, zbytek nastrouháme nahrubo. Z okurky odkrojíme 6 tenkých plátků a zbytek rovněž nastrouháme. Tvaroh se smetanou umícháme dohladka, osolíme, opepříme a opatrně vmícháme nastrouhanou zeleninu. Trochu tvarohu rozložíme na dva bramboráky, dalšíma dvěma přiklopíme. Bramboráky ozdobíme plátky ředkviček a okurky. Dle chuti ještě připepříme. Zbylý tvaroh podáváme jako přílohu.