Použité suroviny receptu Bramborová kaše se zelím:
4 ks brambory
| 300 g zelí
| 60 g másla
| 40 g cibulky
| 160 ml mléka
| pepř
| 1 lžíce petrželové natě
Postup přípravy receptu Bramborová kaše se zelím:
Brambory nakrájené na čtvrtky vaříme asi 15 minut doměkka, potom scedíme a rozmačkáme vidličkou. Zelí povaříme ve vodě 10 minut a scedíme. V pekáči rozpustíme máslo, na kterém osmažíme cibulku a zelí.
Přidáme brambory a tolik teplého mléka, aby jsme smícháním získali krémovou konzistenci. Dochutíme mletým černým pepřem a při podávání ozdobíme petrželovou natí.
Fotky receptu Bramborová kaše se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!