Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové čtverečky s hermelínem

fotka Bramborové čtverečky s hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Bramborové čtverečky s hermelínem:

1 kg brambory  | 2 krabičky hermelín  |  muškátový oříšek  |  sůl  |  mletý pepř  | 1/8 l mléko  |  kmín  | 3 ks cibule  | 3 lžíce tuk  | 100 g uzená slanina  | 2 lžíce strouhanka  |  petrželka

Postup přípravy receptu Bramborové čtverečky s hermelínem:

Brambory uvařené ve slupce oloupeme, dáme vychladit a nastrouháme. Potom je okořeníme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme, zalijeme mlékem, promícháme, dáme na vymaštěný plech a trochu zapečeme. Hermelín rozkrájíme na menší kousky a rozetřeme vidličkou, přidáme kmín, pepř a na tuku osmaženou cibuli. Touto směsí silně potřeme zapečené brambory, na povrch poklademe kostičky uzené slaniny, posypeme jemně prosátou strouhankou a asi 10 minut zapékáme. Potom rozkrájíme na čtverečky. Hotové bramborové čtverečky podáváme sypané petrželkou.


Fotky receptu Bramborové čtverečky s hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové čtverečky s hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !