Použité suroviny receptu Bramborové karbenátky s kari:
2 šálky horké bramborové kaše
| 1 vejce
| 1/2 lžičky kari koření
| 1 lžička sekané petrželky
| 1 lžíce másla
| plátky z jednoho citronu
Postup přípravy receptu Bramborové karbenátky s kari:
Horkou kaši dáme do mísy, přidáme vejce, kari koření a petrželku. Důkladně promícháme. Ze směsi vytvarujeme 4 karbenátky, každý lehce zploštíme a položíme na vymazaný plech. Doprostřed každého karbenátku dáme hrudku másla a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů přibližně 10 minut, dokud se neprohřejí. Podáváme s plátkem citronu.
Fotky receptu Bramborové karbenátky s kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!