Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové řízky s náplní

fotka Bramborové řízky s náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborové řízky s náplní:

600 g brambor  |  hrubá mouka  | 1 ks žloutek  |  sůl  |  strouhanka na obalení  |  olej na smažení  |  sýr feta na ozdobu  |  Náplň:  | 1 ks cibule  |  žampióny  | 1 ks vejce  |  sůl  |  pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Bramborové řízky s náplní:

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Potom je jemně nastrouháme, přidáme sůl, žloutek a hrubou mouku. Vypracujeme těsto, které rozdělíme na stejné části. Každou část roztáhneme do větší placky, naplníme vychladlou náplní, přeložíme napůl a zformujeme řízky. Obalíme ve strouhance a smažíme na oleji z obou stran. Smažené bramborové řízky posypeme kousky sýra feta. Náplň: Drobně nakrájenou cibuli orestujeme na oleji současně s nakrájenými žampióny. Přidáme rozšlehané vejce a uděláme hustou omeletu, kterou necháme vychladnout. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a promícháme.


Fotky receptu Bramborové řízky s náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové řízky s náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !