Postup přípravy receptu Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou :
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít rozpadávat. Brambory slijeme a obalíme je ve strouhaném sýru. Z mouky, vejce a mléka vyšleháme těstíčko a obalujeme v něm brambory, které smažíme ze všech stran na oleji dozlatova. Na trošce oleje opražíme na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, opražíme na ní mouku, zalejeme studeným mlékem a rozvaříme na hladkou omáčku. Vmícháme sekanou nať.
Smažené brambory podáváme teplé s teplou omáčkou.
Fotky receptu Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!