Postup přípravy receptu Bramborové soudečky:
Z brambor, 20dkg cukru, 4 žloutků, hrubé mouky, kakaa a sněhu zpracujeme těsto, vyválíme placku a pečeme na vyšším plechu.
Z 5 žloutků, 15 dkg cukru, polohr. mouky a sněhu z 5 bílků zpracujeme těsto, vyválíme placku a pečeme na vyšším plechu.
Po vychladnutí vykrájíme z obou placek kolečka. Zbytky těsta po vykrájení koleček smícháme v misce s 6 lžícemi rumu, 5-10 dkg Rama Créme Bonjour kostka, přiměřeně kokosu (asi 2 hrsti) a nakonec horkou vodou, pomocí které vytvarujeme těsto do větší tuhosti. Z tohoto těsta opět vykrajujeme kolečka. Po vykrájení skládáme hnědé, hmota, bílé kolečko. Uděláme krém, kterým potíráme válečky a obalujeme je v kokosu. Vršky zdobíme dle libosti, ale také dle počasí!!!!!