Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové vějířky na mangoldu

fotka Bramborové vějířky na mangoldu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborové vějířky na mangoldu:

1 řapík mangoldu  | 1 červená paprika  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce olivového oleje  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 lžíce másla  | 250 g brambor  | 40 g strouhaného parmazánu  | 125 ml instantního vývaru

Postup přípravy receptu Bramborové vějířky na mangoldu:

Mangold očistíme a omyjeme, listy i stonky na­jemno posekáme. Papriku očistíme, vyřízneme se­meník, lusk omyjeme a pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zesklova­tíme na rozehřátém oleji. Přidáme mangold a pap­riku a opékáme 5 min. Poté osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Zapékací for­mu vymažeme 1 lžičkou másla a dáme do ní man­gold. Brambory oloupeme a omyjeme, ostrým no­žem několikrát podélně nařízneme do hloubky (ale neprořízneme). Pak je rozložíme na mangold, po­sypeme parmazánem a poklademe zbytkem más­la, přilijeme vývar. Pečeme v troubě asi 40 min.



Fotky receptu Bramborové vějířky na mangoldu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové vějířky na mangoldu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !