300 ml vody nebo mléka
| 25 g margarínu nebo másla
| 1 vejce
| 150 g šťouchaných brambor
| 2 kávové lžičky soli
| 1/2 kávové lžičky cukru
| 630 g hladké mouky
| 7 g sušeného droždí
Postup přípravy receptu Bramborový chléb :
Suroviny vložíme do pekárny postupně ve shora uvedeném pořadí a zapneme program SPRINT (pekárna ETA), velikost 1. Těsto velice nakyne, proto stačí tento rychlý program. Kvasnice se nesmí dotýkat soli ani tekuté části, proto je sypeme až na mouku do vyhloubeného dolíčku.
Bramborový chléb obvykle peču, když nám zbydou brambory od oběda. Dávám jich i větší množství, než je uvedeno v ingrediencích.
Fotky receptu Bramborový chléb :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!