Použité suroviny receptu Bramborový guláš se zelenými fazolkami:
300 g brambor
| 300 g zelených fazolek
| 2 stroužky česneku
| 1 cibule
| 1 lžíce červené papriky
| sůl
| majoránka
Postup přípravy receptu Bramborový guláš se zelenými fazolkami:
Nakrájíme brambory i fazolky a necháme je vařit v osolené vodě 10 - 15 minut. Mezitím zvlášť osmažíme cibuli na oleji dozlatova. Přisypeme k ní červenou papriku a zamícháme ji tak, aby pustila barvu. Tuto směs vlijeme do brambor s fazolkami. Okořeníme podle chuti a vše vaříme doměkka. Nakonec můžeme guláš zahustit zásmažkou nebo zaprášit trochou mouky.
Fotky receptu Bramborový guláš se zelenými fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!