Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový koláč s provensálským kořením

fotka Bramborový koláč s provensálským kořením
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborový koláč s provensálským kořením:

10 ks brambor  | 5 lžic másla  | 200 ml plnotučného mléka  | 200 g sýru ( Gouda )  | 1/4 kávové lžičky soli  | 1/4 lžičky bílého pepře  | 1/4 lžičky muškátového oříšku  | 5 ks vajec  | 1/4 lžičky sušeného petržele  | 1/2 lžičky sušené zelené petrželky  | 1/2 lžičky provensálského koření  | 1/4 lžičky sušené pažitky

Postup přípravy receptu Bramborový koláč s provensálským kořením:

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle. Dále do nastrouhaných brambor přidáme rozpuštěné máslo, mléko, nastrouhanou Goudu, vejce a veškeré výše uvedené koření. Směs promícháme a hotovou vložíme do zapékací mísy a pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů asi 35 minut. Podáváme jako hlavní jídlo, nebo přílohu k masu.


Fotky receptu Bramborový koláč s provensálským kořením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový koláč s provensálským kořením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !