Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový rendlík se sýrem

fotka Bramborový rendlík se sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborový rendlík se sýrem:

4 brambory  | 2 lžíce olivový olej  | špetka sůl, pepř  | na formičky tuk  | svazek bazalka  | 200 g čerstvý kozí sýr  | 125 g smetana ke šlehání  | 1 stroužek česnek

Postup přípravy receptu Bramborový rendlík se sýrem:

Brambory omyjeme a asi 20 minut vaříme ve vodě. Ještě teplé je oloupeme a nakrájíme na plátky. Na 1 lžíci oleje je za stálého obracení opečeme dozlatova.
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Brambory rozdělíme do 4 vymazaných ohnivzdorných misek a trochu osolíme.
Bazalku omyjeme, osušíme, otrháme lístky a brambory jimi posypeme. Trochu si necháme na ozdobu.
Sýr rozmačkáme vidličkou a utřeme jej dohladka se zakysanou smetanou. Oloupeme česnek a prolisujeme ho do sýra. Krémem brambory zakryjeme, trochu opepříme a pokapeme zbylým olejem. Zapékáme asi 8 minut.


Fotky receptu Bramborový rendlík se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový rendlík se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !