Použité suroviny receptu Bramborový salát z Lotyšska:
6 větších brambor uvařených ve slupce
| 1 střední cibule
| 3 lahůdkové cibulky
| 3 lžíce kopru
| majonéza (nebo zakysaná smetana)
| bílý jogurt
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Bramborový salát z Lotyšska:
Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kousky a ve velké míse smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a lahůdkovou cibulkou. Přidáme kopr, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme majonézu (nebo zakysanou smetanu) a jogurt v poměru 1:1 v takovém množství, aby byly všechny brambory v této směsi - salát nesmí být suchý. Necháme minimálně 2 hodiny uležet, ale nejlepší je až druhý den.
Fotky receptu Bramborový salát z Lotyšska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!