Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový špíz s omáčkou

fotka Bramborový špíz s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bramborový špíz s omáčkou:

omáčka:  | 4 rozdrcené stroužky česneku  | 2 žloutky  | 2 lžíce citronové šťávy  | 300 ml extra panenského olivového oleje  | 1 lžičky celozrnné hořčice  | dle chuti: sůl a pepř  | špízy:  | 1 kg malých brambor s tenkou slupkou (nejlépe nových červených)  | 200 g hnědých šalotek rozdělených na poloviny  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžíce mořské soli

Postup přípravy receptu Bramborový špíz s omáčkou:

Do mixéru vložit česnek, žloutky, citron a po několik vteřin mixovat. Za běhu motoru přikapávat a později v pramínku přidávat olej, až vznikne hustý a lesklý krém. Přidat hořčici a ochutit solí a pepřem. Zchladit do upotřebení.
Asi 5 minut předvařit celé neoloupané brambory, slít je a navléct je střídavě na kovové jehle s šalotkami. Potřít špízy olejem a osolit je.
Ogrilovat je na zahradním grilu dohněda asi 10-12 minut. Sem tam je otočit. Podávat je s omáčkou.



Fotky receptu Bramborový špíz s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový špíz s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !