Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory na jihoamerický způsob

fotka Brambory na jihoamerický způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brambory na jihoamerický způsob:

1 kg brambor  | 1 čerstvá feferonka  | 1 šálek sladké smetany  | 200 g smetanového sýra  | 1 lžička kurkumy  | 1/2 lžičky kmínu  | 1 stroužek česneku  |  špetka soli  | 1 lžíce oleje  | 2 vejce natvrdo  |  několik listů hlávkového salátu  |  několik oliv  |  koriandr

Postup přípravy receptu Brambory na jihoamerický způsob:

Brambory uvaříme ve slupce. Na omáčcku rozpůlíme podélně feferonky a odstraníme vnitřní bílé stěny. Feferonky vypláchneme studenou vodou a nasekáme nahrubo. Rozmixujeme je se smetanou, sýrem, kurkumou, kmínem, solí a nahrubo nasekaným česnekem. V hrnci rozpálíme olej, vlijeme do něj smetanu se sýrem a za stálého míchání asi 5 minut vaříme. Brambory oloupeme, dáme na talíř a přelijeme omáčkou. Ozdobíme je listy hlávkového salátu, na osminky nakrájeným vejcem, nakrájenými olivami a koriandrem.


Fotky receptu Brambory na jihoamerický způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory na jihoamerický způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !