Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Brambory primavera:
pepř
| parmazán
| 1 cibule
| 200 g rajčat
| 400 g vepř. plece upečené
| mrkev
| 1 cuketa
| máslo
| piniové ořechy
| 1,3 kg brambor
| česnek
| 2 jarní cibulky
| mražený hrášek
Postup přípravy receptu Brambory primavera:
Brambory uvaříme doměkka a vodu slijeme. Na rozehřátém másle zvolna opékáme cibule a česnek, až cibule zesklovatí. Přidáme mrkev, hrášek a cuketu a opékáme další 3 minuty, občas zamícháme. Přidáme brambory, rajčata a cibulku. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou. Zakryté zvolna podusíme asi 3 minuty, až se pokrm prohřeje. Před podáváním pokrm posypeme parmazánem a oříšky.
Fotky receptu Brambory primavera:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!