Použité suroviny receptu Brambory s červenými fazolemi:
800 g brambor
| 250 g červených fazolí v konzervě
| 1 žlutá paprika
| lžíce ostrého kečupu
| petrželová nať
| pórek
| sůl
| kari koření
Postup přípravy receptu Brambory s červenými fazolemi:
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout a pak oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme k nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole, ze kterých jsme zcedili nálev. Přidat můžeme také lžíci kečupu, posypat nasekanou petrželovou natí a přidat na šikmo nakrájené plátky pórku nebo jarní cibulky. Mírně okořeníme kari kořením a podle chuti osolíme. Vynikající příloha k pečeným masům.
Fotky receptu Brambory s červenými fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!