Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Léto - čas jahod
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Sýrová jídla
Vaječná jídla
Zeleninová jídla
Pizza
Houbová jídla
Těstovinová jídla
Domácí pekárna
Luštěninová jídla
Rýžová jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Bezmasá jídla
/ Bramborová jídla
Brambory s česnekovým sádlem
Vložil:
ketka
Porcí:
4
Doba přípravy:
45 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
6
Použité suroviny receptu Brambory s česnekovým sádlem:
4 porce: brambory | podle chuti: sádlo | česnek | sůl
Postup přípravy receptu Brambory s česnekovým sádlem:
Suroviny dle množství osob a chuti. Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky. Rozložíme na vymaštěný plech a v předehřáté troubě upečeme.
Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a osmažíme na rozehřátém sádle do sklovata.
Upečené bramory na talíře přelijeme horkým česnekovým sádlem, osolíme a ihned podáváme.
Fotky receptu Brambory s česnekovým sádlem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Brambory s česnekovým sádlem
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Brambory s česnekovým sádlem
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Česnekovo-rokforový lilek
Placka se zeleninou
Mrkvový chlebíček s kešu oříšky
Černý kořen po římsku
Špagety s nevařenou rajčatovou omáčkou
Adžandandali
Pečená nádivka ze sójových bobů
Křupínky z lesních hub
Pikantní mrkvička
Tykev s rajčaty
Olivové těstoviny s tymiánem
Sójové medailonky gratinované se sýrem a
…
Brokolice v peřince
Opékané baklažány s česnekem a sýrem
Růžičková kapusta po florentsku
Smažené květákové nočky
Houbovo-sýrové špenátové nudle
Zelenina s bramborami nakyselo
Celerový hrnec
Vejce nahniličko s křenem
Aktuální soutěže
Soutěž o Vitar EKO Betakaroten s měsíčkem lékařským.
Vyhrajte novou knížku: Elio – příběh podle filmu.
Vyhrajte plovací hračku pro psy Rogz Lighthouse!
Soutěž o dárkové balíčky kadidlové kosmetiky LUBAN.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!