Použité suroviny receptu Brambory s květákem v jogurtu po indicku:
1 menší květák
| 5 středně velkých brambor
| olej
| 1 lžička římského kmínu
| 1 lžička černého hořčičného semínka
| ½ lžičky koření garam masala
| ½ lžičky kurkumy
| 1 stroužek česneku
| 250 g bílého jogurtu
| sůl
| špetka hnědého cukru
Postup přípravy receptu Brambory s květákem v jogurtu po indicku:
Do rozehřátého oleje nasypeme římský kmín, černé hořčičné semínko a za stálého míchání smažíme. Přidáme na kostky nakrájené brambory a na růžičky rozebraný květák. Potom přidáme prolisovaný česnek, kurkumu a garam masalu, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Nakonec vmícháme jogurt a povaříme do zhoustnutí. Dochutíme špetkou hnědého cukru a podáváme.
Fotky receptu Brambory s květákem v jogurtu po indicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!