Použité suroviny receptu Brambory s pórkem a se zelím :
400 g brambor vařených ve slupce
| 60 g cibule
| 400 g pórku
| 200 g zeleninové směsi s kapií
| 200 g žampionů
| 4 bílky
| 2 lžíce oleje
| 200 ml mléka
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Brambory s pórkem a se zelím :
Pekáček vymažeme olejem a na dno naskládáme vrstvu oloupaných uvařených brambor nakrájených na plátky. Osolíme, přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek a cibuli. Zeleninu a žampiony krátce podusíme a přidáme do pekáčku. Osolíme, opepříme a okořeníme. Dolpníme další vrstvou brambor, zalijeme rozšlehanými bílky s mlékem a zapečeme v předehřáté troubě.
Fotky receptu Brambory s pórkem a se zelím :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!