Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory v soli

fotka Brambory v soli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory v soli:

2 oloupané, překrojené stroužky česneku  |  olej na vymazání formy a trochu na zakapání brambor  | 2 lžíce jehliček rozmarýnu  | 1,5 kg malých brambor, neloupaných, ale pečlivě omytých a osušených  | 3/4 kg hrubé mořské soli  | 30 g hladké mouky  | 200 ml zakysané smetany

Postup přípravy receptu Brambory v soli:

Troubu předehřejte na 230 °C, horkovzdušnou na 210 °C. Kulatou formu o průměru 30 cm vytřete česnekem a potřete olejem. (Formu můžete ještě vyložit pečicím papírem, pak znovu potřít olejem a posypat česnekem.) Na její dno nasypte bylinky a na ně hustě vedle sebe naklaďte brambory. V míse promíchejte sůl a mouku, pomalu přilévejte asi 120 ml vody, aby vznikla hladká směs. Nalijte ji na brambory ve formě a hlavně mezi ně. Nakonec pečte na střední příčce trouby. Formu vyjměte a nechte pět minut vychladnout; vyklopte brambory na velký talíř a vyloupejte je ze slaného obalu. Podávejte se zakysanou smetanou, zakápnuté trochou oleje.


Fotky receptu Brambory v soli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory v soli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !