Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Kdy změníme zimní čas na letní v roce 2025?Kdy změníme zimní čas na letní v roce 2025? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.03. 2025
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory ve slanině

fotka Brambory ve slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Brambory ve slanině:

12 ks brambor  | 1 ks bobkový list  | 1 lžička kmínu  | 300 g špenátu  | 1 stroužek česneku  | 3 lžíce másla  |  sůl  |  pepř  | 80 g goudy  | 12 plátků slaniny  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Brambory ve slanině:

Brambory omyjeme a s bobkovým listem a kmínem vaříme asi 15 minut v osolené vodě. Necháme vychladnout a poté brambory oloupeme. Očištěný špenát několik minut povaříme a necháme okapat. Posekaný česnek dusíme spolu se špenátem na lžíci másla asi 4 minuty, osolíme, opepříme. Brambory podélně rozpůlíme a trochu vydlabeme. Polovinu brambor naplníme špenátem a na kostičky nakrájeným sýrem, druhou polovinou je přikryjeme. Brambory ovineme plátkem slaniny. Troubu předehřejeme na 180 °C. Rozehřejeme 2 lžíce másla a olej a brambory potřeme. Klademe na plech vyložený papírem na pečení a pečeme asi 15 minut. Podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Brambory ve slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory ve slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !