Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory ve slupce s petrželkovým pestem

fotka Brambory ve slupce s petrželkovým pestem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brambory ve slupce s petrželkovým pestem:

12 brambor  |  sůl  | 1 lžičku kmínu  | 1 bobkový list  | 2 svazky petrželky  | 2 stroužky česneku  | 40 g strouhaného parmazánu  | 20 g mletých piniových oříšků  | 100 ml olivového oleje

Postup přípravy receptu Brambory ve slupce s petrželkovým pestem:

1. Brambory omyjeme, očistíme a vaříme zhruba 25 min. ve slupce v osolené vodě s kmínem a bobkovým listem. Poté je scedíme.
2. Petrželku omyjeme, osušíme a otrhá­me z ní lístky. Česnek oloupeme. Petr­želku, česnek, parmazán a pinie společně rozmixujeme. Vmícháme olej.
3. Z brambor odkrojíme vršky a zby­tek částečně vydlabeme. Odkrojené vršky oloupeme a spolu s vybraným vnitřkem rozmačkáme v míse. Vmíchá­me petrželkové pesto, směsí naplníme cukrářský sáček a nastříkáme ji do brambor. Můžeme podávat s vařeným hovězím masem.


Fotky receptu Brambory ve slupce s petrželkovým pestem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory ve slupce s petrželkovým pestem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !