Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.07. 2025
Dnes má svátek Markéta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem

fotka Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem:

0,8kg brambor  | 3 lžíce oleje  |  sůl  | 1 zakysaná smetana  | 4 vejce  | 80g strouhaného sýra  | 3 lžíce krájených lístků bazalky  | 1 kostka maggi bylinky bazalka a tymián

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem:

Brambory nakrájíme na tenké plátky. Pekáček vytřeme olejem a poklademe plátky brambor, osolíme je, pokapeme zbytkem oleje a v dobře vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut.

Potom je zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali vejce, sýr, bazalku, kostku MAGGI Bylinky bazalka a tymián a dopečeme.


Fotky receptu Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s bazalkou a tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles