Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brambory zapečené s tvarohem a sýrem

fotka Brambory zapečené s tvarohem a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s tvarohem a sýrem :

600 g brambor  | 200 g měkkého tvarohu  | 2 vejce  | 1 lžíce kečupu  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička mleté papriky  | 100 g tvrdého sýra  | 1 lžíce másla  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s tvarohem a sýrem :

Brambory uvaříme ve slupce, trochu prochladlé oloupeme a necháme úplně vychladnout. Z bílků ušleháme pevný sníh, tvaroh dáme do misky, přidáme žloutky, kečup, sůl, pepř, mletou papriku a sníh z bílků. Brambory nakrájíme na tenké plátky, zapékací mísu vymažeme tukem, na dno položíme část nakrájených brambor, potom tvarohovou směs navrstvíme na brambory a poklademe opět částí brambor. Takto pokračujeme až do vyčerpání surovin tak, aby poslední vrstvu tvořily brambory. Potom je zvrchu posypeme nastrouhaným sýrem, přelijeme rozpuštěným máslem, dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 190°C asi 30 minut.


Fotky receptu Brambory zapečené s tvarohem a sýrem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s tvarohem a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !