Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brokolice pečená v sýrové peřince

fotka Brokolice pečená v sýrové peřince
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Brokolice pečená v sýrové peřince:

1 brokolice bez tuhého košťálu  | sýrová peřinka:  | 2 vejce  | 250 ml plnotučného mléka  | 70 g tvrdého sýra  | 3 lžíce celozrnné pšeničné mouky  | dle chuti: bylinková sůl  | dle potřeby: máslo a pšeničné klíčky na vymazání a vysypání pekáčku

Postup přípravy receptu Brokolice pečená v sýrové peřince:


Brokolici uvaříme v páře do poloměkka. Pekáček vymažeme máslem a vysypeme sušenými pšeničnými klíčky. Rozložíme do něj růžičky brokolice a zalijeme sýrovou hmotou, kterou připravíme takto: Žloutky rozšleháme v mléce a vmícháme celozrnnou mouku a najemno nastrouhaný sýr. Ochutíme bylinkovou solí a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Takto připravený pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi půl hodiny.



Fotky receptu Brokolice pečená v sýrové peřince:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brokolice pečená v sýrové peřince
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !