Použité suroviny receptu Brynzová pomazánka s ředkvičkou a vejci:
2 lžíce jogurtu
| 100 g rostlinného pomazánkového másla
| 250 g brynzy
| 1 svazek ředkviček
| 2 natvrdo uvařená vajíčka
| dle chuti: sůl
| dle chuti: nadrobno nasekaná pažitka
Postup přípravy receptu Brynzová pomazánka s ředkvičkou a vejci:
Do misky dáme rozetřenou brynzu, umyté a na hrubém struhadle postrouhané ředkvičky, rostlinné máslo, jogurt, postrouhaná natvrdo uvařená vajíčka a podle potřeby sůl. Všechny přísady důkladně promícháme, až vznikne hladká pomazánka. Tou potřeme chléb nebo veku. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.
Fotky receptu Brynzová pomazánka s ředkvičkou a vejci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!