Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brynzové knedlíky s uzeným masem

fotka Brynzové knedlíky s uzeným masem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Brynzové knedlíky s uzeným masem:

100 g hrubá mouka  |  3 ks vejce  |  3 ks rohlík  | 1 stroužek česnek  | 250 g uzené vařené maso  | 100 g strouhanka  | 100 g brynza  | 40 g slanina  | podle potřeby: mléko

Postup přípravy receptu Brynzové knedlíky s uzeným masem:

Ovčí brynzu utřeme s vejci a rohlíky namočenými v mléce.

Na malé části slaniny osmažíme strouhanku a vmícháme ji k brynzové směsi spolu s umletým vařeným uzeným masem.

Česnek oloupeme, prolisujeme a s kmínem přidáme do připraveného základu. Nakonec přidáme mouku a mléko tak, aby vzniklo vláčné těsto. Z těsta vytvoříme 6 stejných knedlíků a vaříme je ve vroucí osolené vodě 20 minut.

Mezitím si nakrájíme slaninu na nudličky a rozpustíme ji na pánvi.

Uvařené brynzové knedlíky na talíři rozkrojíme, omastíme rozpuštěnou slaninou a podáváme s kysaným zelím.



Fotky receptu Brynzové knedlíky s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brynzové knedlíky s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !