400 g žampionů
| 150 g uzeného bůčku
| 200 g brynzy
| 1-2 cibule
| dle chuti pažitka
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Brynzové žampiony:
Z žampionů odkrojíme nožičky a opatrně vykrojíme jejich konce z vnitřku hlaviček. Na troše oleje necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibulku, přidáme nadrobno nakrájené nožičky hub a podusíme. Necháme vychladnout pak vmícháme do brynzy, kterou jsme opepřili, dochutili jemně nakrájenou pažitkou. Touto nádivkou plníme žampiony. Pak vždy dvě hlavičky přitiskneme k sobě, obalíme plátky uzeného bůčku a spíchneme párátkem. Pečeme na rozpáleném oleji. Příloha-brambory.
Fotky receptu Brynzové žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!