Postup přípravy receptu Buchta ke kávě ze Švédska:
Našlehat vejce s cukrem do světla a lehka. Dovnitř zamíchat mouku a máslo. Dobře promíchat a nalít do vymazané a moukou vysypané obdélníkové formy 23 cm X 33 cm. Péct v předem vyhřáté troubě na 180°C po 30 minut. Upečený korpus dát stranou.
V kastrolku sehřát ingredience na posypání. Nevařit je! Jenom je po několik vteřin nechat probublat na středním ohni. Touto směsí potřít ještě teplý korpus. Položit jej pod gril na tak dlouho až povrch bublá. Pozor, nespálit! Potrvá to pouze několik vteřin a za tu dobu je povrch zlatohnědý.
Ihned buchtu vyjmout a nechat ji ve formě úplně zchladnout. Povrch bude křupavý s jako karamelovým povrchem. Studenou nakrájet na čtverce, nebo obdélníky.
Fotky receptu Buchta ke kávě ze Švédska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!