Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bůčková kniha

fotka Bůčková kniha
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 105 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bůčková kniha:

1 vyšší libovější bůček s kostí asi 15 cm široký  |  sůl  |  mletý pepř  |  chilli koření  | 3 stroužky najemno rozsekanéhočesneku  | 2 cibule  |  režná nit  | 1-2 dl horké vody

Postup přípravy receptu Bůčková kniha:

Bůček nařežeme podélně (po kosti) asi na 1/2 až 3/4 cm silné listy. Každý řez prosolíme troškou soli, stejně tak troškou mletého pepře a zasypeme troškou rozsekaného česneku. Dle chuti přes jeden list můžeme přidat na špičku nože chilli koření. Pevně ovážeme režnou nití, vložíme do předehřáté remosky nebo pekáčku, obložíme nahrubo pokrájenými cibulemi. Podlijeme horkou vodou a pečeme dozlatova asi 1,5 hodiny. V případě potřeby podléváme menším množstvím další vřelé vody. Upečenou knihu krájíme příčně (přes kosti).


Fotky receptu Bůčková kniha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčková kniha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !