Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bůčková paštika se žampióny

fotka Bůčková paštika se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bůčková paštika se žampióny:

1 kg libového vepřového boku  | 7 vajec  | 200 g očištěných žampionů (menší žampióny si necháme na vtlačení)  | 3 hrstě nakrájené zelené petrželky  | 1 lžíce vegety  | 1 lžíce mletého pepře  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Bůčková paštika se žampióny:

Vepřový bok jemně umeleme, přidáme ostatní suroviny (polovinu žampionů necháme stranou) a vše rozmixujeme dohladka. Směsí naplníme formu na paštiku, vtlačíme do ní zbylé žampiony, vložíme do vodní lázně a dáme asi na hodinu péct.
Paštiku také můžeme připravit v zavařovacích sklenicích, které sterilujeme asi 1 hodinu při 100°C.



Fotky receptu Bůčková paštika se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčková paštika se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !