Vložil: | Lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bůčková paštika se žampióny:
1 kg libového vepřového boku
| 7 vajec
| 200 g očištěných žampionů (menší žampióny si necháme na vtlačení)
| 3 hrstě nakrájené zelené petrželky
| 1 lžíce vegety
| 1 lžíce mletého pepře
| 1 lžíce mleté sladké papriky
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Bůčková paštika se žampióny:
Vepřový bok jemně umeleme, přidáme ostatní suroviny (polovinu žampionů necháme stranou) a vše rozmixujeme dohladka. Směsí naplníme formu na paštiku, vtlačíme do ní zbylé žampiony, vložíme do vodní lázně a dáme asi na hodinu péct.
Paštiku také můžeme připravit v zavařovacích sklenicích, které sterilujeme asi 1 hodinu při 100°C.
Fotky receptu Bůčková paštika se žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!