Použité suroviny receptu Bulharská pomazánka z hovězího masa:
1/2 kg hovězího masa
| 4 ks brambory
| 3 okurky
| 2 cibule
| 2 feferony
| 1 tatarská omáčka
| 1 rajčatový protlak
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| dle chuti: sůl a pepř
| dle chuti: trochu kečupu
Postup přípravy receptu Bulharská pomazánka z hovězího masa:
Uvaříme hovězí maso v papinovém hrnci a brambory ve slupce. Vychladlé maso pomeleme s oloupanými bramborami, okurkami, cibulí a feferonami. K této směsi přidáme tatarskou omáčku, rajčatový protlak a dochutíme solí, pepřem, hořčicí a kečupem.
Fotky receptu Bulharská pomazánka z hovězího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!