Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burgundské jablko s náplní

fotka Burgundské jablko s náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Burgundské jablko s náplní:

2 kusy červené jablka (tvrdší)  | 0,3 l burgundského červeného vína  | 100 g cukru  | 5 g skořice  | 100 g plnotučného tvarohu  | 60 g cukru  |  kůra z 1/2 citronu  | 10 g sekaných mandlí  |  štáva z ostrouhaných citronů  |  rozinky

Postup přípravy receptu Burgundské jablko s náplní:

Jablka překrojíme napříč, kávovou lžičkou je zbavíme jadřinců a ihned potřeme na řezu citronovou štávou, aby nezhnědla. Řeznou plochou je vložíme do misky, přelijeme vínem smíchaným s cukrem, přidáme skořici a hřebíček. Jablka necháme vařit zakrytá 6 minut a potom je necháme vychladnou. Tvaroh smícháme s cukrem, rozinkami a citronovou kůrou. Tuto hmotu nastříkáme hladkou zdobící trubičkou do jablek a posypeme sekanými spařenými mandlemi.


Fotky receptu Burgundské jablko s náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burgundské jablko s náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !