Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.10. 2025
Dnes má svátek Erik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Burgundský sýrový nákyp

fotka Burgundský sýrový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Burgundský sýrový nákyp:

130 g tvrdého tučného sýra  | 180 g hladké mouky  | 30 g másla  | 3 dl mléka  | 4 ks vajec  | dle chuti: sůl  | 1 forma na koláč

Postup přípravy receptu Burgundský sýrový nákyp:

Polovinu dávky mléka svaříme s máslem, přidáme hladkou mouku rozmíchanou ve zbývajícím mléce a dobře povaříme.
Těsto sundáme z plotýnky, postupně přimícháváme rozklepnutá vejce a pak 120 g sýra nakrájeného na malé kostičky.
Směs rozetřeme do hlubší koláčové formy vymazané máslem, posypeme zbylým strouhaným sýrem a pečeme v horké troubě (190 °C).
Nákyp podáváme horký nebo studený.



Fotky receptu Burgundský sýrový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Burgundský sýrový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky