Postup přípravy receptu Bylinkové tofu v olivové marinádě:
Na recept použijeme bylinkové tofu, které rozkrájíme na plátky a jen mírně posypeme bylinkovou solí.
Připravíme si marinádu. Olivy nastrouháme na jemném struhadle, promícháme se sójovou omáčkou a jogurtem.
Plátky tofu potřeme marinádou, uložíme na talíř a zbytkem olivové marinády zalijeme. Necháme stát 30 minut.
Bylinkové tofu i s marinádou zprudka osmahneme na lžičce olivového oleje - z obou stran. Stačí 2 - 3 minuty.
Bylinkové tofu v olivové marinádě podáváme teplé i studené jako chuťovku. Chutná dobře samotné, ale i s bramborovou kaší jako hlavní chod. Na talíři můžeme tofu dozdobit čerstvou nebo sterilovanou zeleninou, případně olivami.
Fotky receptu Bylinkové tofu v olivové marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!