3 ks cibule
| 3 lžíce olej
| 1 ks větší cuketa
| 6 ks paprika
| 7 ks rajče
| 4 stroužky česnek
| podle chuti: mletý pepř a dobromysl
| podle potřeby: sůl
Postup přípravy receptu Bylinkovo-cuketové lečo:
Papriku a cukety omyjeme, obojí nakrájíme na kostičky. Rajčata očistíme a nakrájíme na měsíčky. Česnek prolisujeme na lisu. Cibuli oloupeme a nasekáme na malé kostičky.
Na pánvi zpěníme cibuli, vmícháme nakrájenou cuketu a ostatní ingredience. Přidáme česnek, osolíme dle chuti a opepříme. Nakonec vsypeme bylinky. Směs dusíme doměkka.
Bylinkovo-cuketové lečo podáváme s italským chlebem nebo ciabatou.
Fotky receptu Bylinkovo-cuketové lečo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!